Hemma ! :D

När jag skulle hem på söndag från Tomas å Sara så åkte vi skoter :D xD Sävast till Haparanda :P haha. eller till byn :P Åkte med Tomas till Kalix, mötte pappa som oxå kommit till kalix med skotern för att bland annat hämta mig :p haha. Vi var å åt på frasses :P gott gott men jävligt mättande kände sig som värsta tjockisen :P haha. Tomas å Hilma som oxå hade följt med oss åkte tbx till sävast, värsta träningen att åka skoter när de är trångt för man var ju rädd att mosa Hilma som satt framför mig xD haha. ajaj :p

Nå sen från Kalix var de ju hem till Kattilasaari, typ sova hade ont i huvvet när man typ kom hem så man chillade:P




Helt sjukt igår asså i Måndags, hade ont i huvvet å var trött så jag kollade film vid datan, städade sen mitt rum, sa till mamma att jag går å lägger mig för var helt slut, nä då jävlar fick mamma rajjjvvaaari för hon ville att jag skulle hjälpa henne, men vad skulle jag hjälpa henne med papper vid databordet för vet inte var något av de ska vara så jag hade bara varit i vägen om jag hade börjat " hjälpa" henne. Sen när jag kollade på klockan så var den bara kvart i 8 :o menmen jag somna ändå på engång när jag la mig xD asså vid 8 :) helt sjukt..


Nä nu ska man hitta på nå annat än sitta här (:

PussPuss^^ <3 


Hej igen (:

Sitter här i Sävast å chillar, är med kusinerna(:  skönt att komma hemifrån ett tag nog för att de är skönt att vara hemma oxå men de blir lite tråkigt efter ett tag (: man gör ändå inte så mkt hemma så... Vi hade friluftsdag? (hur man nu stavar de;p) Man fick välja mellan att åka till Luleå å shoppa, boden å bada, men de var så få som ville bada så de blev inge bad, sen var de gå 4 tullar eller åka skidor i riekola( stavning?) så jag åkte till luleå :) shoppade men jag hittade inte så mkt så köpte bara en bh och hårfärg för att färga bort utväxten. efter de när man sen sku åka buss tbx så ist för att åka buss tbx till happis gick jag till tomas jobb:p Liiite jobbigt att hitta när man typ inte kan nå om luleå förutom centrum;p nästan inte ens de:s nå jag ringde honom ändå bara en gång;) ganska bra va? ;) var på bosses till halv 6 sen åkte vi hem :) asså till tomas (: chillade, var med ester, å ja bara var.
Fredag då chillade man bara här med ester, hilma hade farit till skolan och tomas å sara till jobbet. Tog de lungt med ester. Var ute en sväng gick runt gården å busade lite (: hon e så söt ^^ på kvällen så skulle tomas och sara fara på bio så jag var hemma med Ester och Hilma, kollade tv, Hilma på en sida och Ester på andra(: roligt roligt.

annars bara tagit det lungt(:
Heippa :p

RSS 2.0